ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Belediyesi Anaokulu

Geleneklerle Geleceğe Doğru eTwinning Projesi (TOWARDS THE FUTURE WITH TRADITIONS eTWINNING PROJECT)

TOWARDS THE FUTURE WİTH TRADITIONS    Geleneklerle Geleceğe Doğru

4-8 yaş arası çocuklarda hatalı ekran kullanımının önüne geçmek için geleneksel oyun ve etkinlikleri tanıtacağız. Ebeveynler arasında farkındalık yaratacağız ve çocukları yaşlarına ve gelişimlerine uygun ikili veya daha büyük gruplara dahil ederek sosyalleşmelerini sağlayacağız. Okul-aile işbirliğini aktif tutacak ve aileleri sürece dahil edeceğiz. Böylece eğitime okulda başlayıp evde devam edeceğiz. geleneksel oyunlar veya etkinlikler ve bunların hayatımızdaki değeri; Farklı yöntem-teknik ve etkinliklerle süreci canlı tutarak öğrencilere somut deneyimler kazanmaları ve aktif katılımları konusunda rehberlik edeceğiz. Atölye çalışmaları ile öğrencilerimize yaparak, yaşayarak daha fazla öğrenme fırsatı sunacağız. Böylece çocukların hayal gücünü, problem çözme becerilerini artırmayı ve 21. yüzyıla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Nitelikleri sağlamayı planlıyoruz. Kısacası çocuklar sosyal hayata daha fazla dahil olacaklar. Kendilerini daha iyi ifade etmeyi ve diğer kişinin duygularını anlamayı öğrenecekler. Ebeveynler sürece aktif olarak katılacaktır. Çocuklarını doğru ve yeterli miktarda ekrana nasıl maruz bırakabilecekleri konusunda fikir sahibi olacaklar.

05-04-202405-04-202405-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 14:56 - Görüntülenme: 33