ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Belediyesi Anaokulu

Ock

Okulumuzun öğretmenlerinden Burcu Sevilay Gönültaş'ın yürüttüğü eTwinning projesi ile ilgili detaylar alttaki görselde mevcuttur.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni/ Psikolojik Danışmanı Canan DENİZ tarafından velilerimize yönelik "Çocuklarda Olumlu Davranış Geliştirme" ve "Şiddeti Önleme" konularında seminer verildi.

Ekm

Öğretmenimiz Burcu Sevilay GÖNÜLTAŞ rehberliğinde 4 yaş grubu öğrencilerimizle Codeweek Haftası kapsamında matematikle kodlama çalışması yapılmıştır.

Haz

"Bir Çocuğun Öyküsü" eTwinning projesi kapsamında okulumuzda proje ortakları öğretmenlerimiz Serpil TOPUZ ve Ayşe PİRİNÇÇİ'nin yürüttüğü ve Burcu Sevilay GÖNÜLTAŞ'ın fırçası ile hayat verdigi DÜŞLER ORMANI KÜTÜPHANESİ öğrencilerimize kitap sevgisi ve velilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için hizmete açılmıştır. Elazığ Belediyesi Anaokulu müdürümüz Taner GENÇ'in destegi,idare kadromuz,personellerimiz, öğretmenlerimizin kitap desteği ve velilerimizin bağışladığı kitaplarla harika bir Anaokulu Kütüphanesi kazandırdık. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Haz

Eğitici görsellerle okul duvarlamızı renklendirerek öğrencilerimiz için daha güzel bir ortam oluşturan öğretmenimiz Burcu Sevilay GÖNÜLTAŞ'a verdiği emekten dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda "İtfaiyecilik" mesleğinin tanıtımı yapıldı. Yangın afetiyle ilgili bilgilendirme ve farkındalık oluşturma çalışmalarına yer verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri Serpil Topuz ve Ayşe Gürcü tarafından yürütülen "Filozof Çocuklar" adlı projemizin; Bilim Merkezi'nde çocuk hakları konulu  yerinde etkinlik atölye çalışması yaparak çocuklar farklı bir deneyim yaşadılar.

Nis

Gems Elephants and cubs projemizin Dünya Su Günü özel veli webinarımız a tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  eTwinnning İl koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Elazığ eTwinning Paylaşim Günleri-2022'de "Stem İle Yolculuk Zamanı(Travel Time with STEM)" projemiz ile Zeynep Cengiz öğretmenimiz görev alacaktır.

Nis

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  eTwinnning İl koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Elazığ eTwinning Paylaşim Günleri-2022'de "Bir Adım Bin Umut (One Step Thousand Hope) projemiz ile Burcu Sevilay Gönültaş öğretmenimiz görev alacaktır.

Nis

Değerlerimle Burdayım etwining projesi kapsamında 2 Nisan otizm Farkındalık Günü nde Burcu Sevilay GÖNÜLTAŞ rehberliğinde mavi renk temali toplu okul etkinlikleri düzenlendi. Değerlerimizden farklılıklara saygı duymak konusuna vurgu yapıldı.

Nis

Okulumuz öğretmeni Burcu Sevilay GÖNÜLTAŞ rehberliğinde yürütülen DEĞERLERİMLE BURDAYIM e twining projesi kapsamında öğrencilerimizle sevgi konulu etkinlikler yapılarak e dergi hazırlandı.

Mrt

Okulumuz, Becerikli Eller Sınıfı öğle grubu öğrencileri ve öğretmeni Ayşe PİRİNÇÇİ TEMA GÖNÜLLÜSÜ oldu. TEMA Elazığ İl temsilcisi Fethi Ahmet ERSARI miniklere rozet ve gönüllü kartlarını bizzat takdim etti.