ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Belediyesi Anaokulu

Şbt

Gülen Yüzler sınıfı öğretmeni Semiha Rizeli 'Değerlerimizle Geleceğimiz Güvende'adlı e-Twinning Projesinde öğrencileriyle katıldığı projede Romanya ve Azerbaycan'dan katılan 2 farklı ülkenin öğrencileri de yer almaktadır.Hayatımızın her anında değerler eğitiminin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında yeni nesiller değerlerimizden uzak kalmaktadır.Değerlerini özümsemeden büyüyen nesiller toplum ve kültür bilincini de tam olarak alamamaktadır.Bu nedenle okul öncesinden başlayarak her biri kültürümüzün temel taşı olan değerlerimizle çocuklarımızın büyüyüp yetişmesi ve bir ömür boyu onlara rehberlik etmesini hedefliyoruz.

Ock

Okulumuz, yapılan çalışmalar sonucunda "OKULUM TEMİZ BELGESİ"ni almaya hak kazanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

e-Twinning Anakucağından Anaokuluna Projesi Gülen Yüzler Sınıfı Öğretmeni Semiha Rizeli ve öğrencileri tarafından uygulandı.Proje kapsamında Pandemi sürecinde yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemeler titizlikle yapıldı.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Serpil Yeşilkaya Türkiye'nin farklı illerinden öğretmen ve öğrencilerle birlikte yürüttüğü Stop Corona/Koronayı Durdur projesinin öğrenciler öğretmenler ve velilere bir çok kazanım sağladığını ifade etti. Bu proje sayesinde bir çok web 2.0 aracıyla etkinlikleri daha eğlenceli hale getirdiklerini,öğrencilerin virüse karşı daha bilinçli hareket ettiklerini belirtti.

Kas

Okul müdürümüz Taner GENÇ'in yürüttüğü "Küçük Mucitler İşbaşında" adlı eTwinning projesinin tanıtım videosu.

Ekm

İlimiz valisi Sayın Erkaya YIRIK, okulumuzu ziyaret edip incelemelerde bulundu. Sayın valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Gülen Yüzler Sınıfı  öğretmeni Serpil Yeşilkaya "Virüslerden Korunuyorum Hastalıkları Kovuyorum" isimli e twinning projesine öğrencileri ile birlikte başlamış bulunmaktadır. Pandemi döneminde öğrencilerin  temizlik-hijyen-sağlıklı yaşam becerileri gibi kazanımları edinmelerini sağlayacak bu projede öğretmenimize başarılar diliyoruz.

Ekm

"Stop Corona/Koronayı Durdur" eTwinning projemizle yaşadığımız salgın sürecinde öğrencilerimizi virüse karşı bilgilendirmeyi, almaları gereken önlemleri etkinliklerle öğreterek gerekli bilinci oluşturmayı hedefliyoruz. Projeyi yürütecek olan okulumuz öğretmenlerinden Serpil Fidan YEŞİLKAYA'ya bu süreçte başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuzda temizlik günü kapsamında dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Okulumuz virüse karşı daha hijyenik hale getirildi.

Eyl

Okulumuzda koronavirüse karşı tedbirler alındı. Bulaş riskini en alt düzeye indirmek için sosyal mesafe dikkate alınarak düzenlemeler gerçekleştirildi.

Ara

OKULUMUZDA ÇOCIKLARIN MERAK DUYGULARINI GÜDÜLEMEK, GÖZLEM VE DENEY YAPMA BECERİLERİNİ ARTTIRMAK İÇİN HER AY BİLİM MASASI OLUŞTURULMAKTADIR.EKİM AYI BİLİM MASASI ÇALIŞMALARINI SABAH GRUBU GÜLEN YÜZLER SINIFI VE ÖĞLEN GRUBU YAĞMUR DAMLACIKLARI SINIFLARI TANITTILAR.